Ruimte voor ontmoeting – Ontmoeting voor ruimte

Raar woord eigenlijk: ontmoeting. Sla je de Dikke van Dale er op na dan heeft het twee betekenissen die iets tegenstrijdigs hebben. Als er volgend weekeind een ontmoeting is op het voetbalveld tussen Bredevoort en AZSV dan kennen we elkaar al – en kunnen we ons verheugen op die ontmoeting.
Aan de andere kant betekent “ontmoeting” dat je iemand toevallig treft – misschien iemand die je kent op een onverwachte plek – maar het kan ook zijn dat je de nieuwe buurman ontmoet die het huis naast je komt bekijken. Het woord heeft dan juist iets onbekends over zich. Is het dan logisch dat die eerste ontmoeting gepaard gaat met een eerste indruk, vullen we in gedachten al wat in……. of geven we de ontmoeting de ruimte?

“Ontmoeting” is het thema waar ds. Henriëtte Nieuwenhuis uit ’s-Heerenbergh-Zeddam ons in wil meenemen in de Anders dan Anders dienst op zondag 27 februari a.s. om 10:00 uur in de St Joriskerk in Bredevoort. Fijn dat we elkaar ook weer kunnen ontmoeten in de vieringen zelf. We verheugen ons op de ontmoeting met jou, met elkaar en met God in deze viering. Je bent van harte welkom.

De Anders dan Andersdienst commissie