“Een reis om de wereld in 80 vragen”

Leonie en Henk

Dat is de titel van een meditatief moment tijdens Bredevoort Schittert dat wordt georganiseerd door de Anders-dan-Andersdienst commissie.
Op zondagavond 25 september is er de gelegenheid om in de St Joriskerk “bagage voor in je rugzak” op te halen voor jouw reis om de wereld.
Tussen 19:00 en 20:30 is er een programma met liederen, reisverhalen en gedichten. Stuk voor stuk bijzonder als bagage voor op reis.
Gezongen wordt er door zangeres en tekstschrijver Leonie van den Berg uit Emmeloord. Zij is geen onbekende in Bredevoort, trad al vaker op bij Bredevoort Schittert ook – en neemt ook nu haar vaste pianist Henk Lip mee. Samen staan ze garant voor liederen met sfeer en een boodschap.
Bas Brezet schreef eerder de teksten voor twee minitheater stukken bij Bredevoort Schittert en vertelt nu “reisverhalen” passend in het thema.
Op weg naar de uitgang vindt de bezoeker nog een “koffer vol verhalen” om mee te nemen voor onderweg.
Je bent van harte welkom om het hele programma te volgen, maar voor bezoekers van Bredevoort Schittert, is het ook mogelijk om eventjes in en uit te lopen bij “een reis om de wereld in 80 vragen”.

Graag tot zondag!

De Anders dan Andersdienstcommissie