Bredevoort in Kerstsfeer

Ook dit jaar is er weer een gezellige kerstmarkt op de Markt in Bredevoort op zaterdag 14 december.

Voor de 7e keer organiseren wij van 15.00 uur tot ca 20.00 uur een bijzondere Kerstmarkt bij de St. Joriskerk in Bredevoort. Dit jaar wordt de kerstmarkt ‘open’ geblazen door een aantal midwinterhoornblaozers van ADW.
Naast een aantal plaatselijke verenigingen en instellingen die allerlei winterse artikelen aan de man proberen te brengen om zo hun verenigingskas te spekken, staan er ook particulieren en bedrijven met een gevarieerd aanbod van seizoenproducten; kerstaccessoires en -decoraties, winter-tuin artikelen, kaarten, sierraden, luxe lekkernijen, en nog veel meer.

Maar ook de inwendige mens mag niet vergeten worden: erwtensoep, glühwein, hete chocolade, warme snacks en oliebollen zullen net als andere jaren volop te verkrijgen zijn….
De markt en de kramen zullen in kerstsfeer ingericht zijn met vuurkorven om je aan op te warmen.
Mellow Brass zorgt voor vrolijke klanken buiten op de markt.
In de St. Joriskerk zullen weer leuke miniconcerten worden verzorgd door o.a. Thomas, Gerloeske, Anne en Rosanne, H.A.N.S. met zang en gitaar, muziekband DeMB en het popkoor Dazzle uit Dale.  Zij verzorgen een gevarieerd programma in kerstsfeer.
In de consistorie kunt u zich laten vereeuwigen door sneltekenaar Alexander Straaijer.

U bent van harte welkom op 14 december vanaf ’s middags 15.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur.

Bak mee voor onze kraam.

Net als voorgaande jaren staan er op de kerstmarkt weer een aantal kramen door en voor onze eigen kerk, de Protestantse Gemeente van Bredevoort. Wij staan er onder andere met prachtige hyacinten, amaryllisbollen en een gebakskraam, die wij graag weer willen vullen met uw eigengemaakt gebak. Dit was voorgaande jaren een groot succes met een goede verkoop en een mooie opbrengst voor de kerk. Ook dit jaar hopen wij weer op veel gebak, taarten, cake, koek  of hartige baksels om te verkopen. Ook andere door u gemaakte producten zijn welkom in onze kraam. U kunt uw gebak bij voorkeur inleveren in ’t Koppelhuis op 15 december tussen 10.00 en 12.00 uur. Als dat niet lukt kunt u altijd even mailen of bellen, dan maken we een andere afspraak. Wij zijn bereikbaar via de mail: activiteitencommissie@pkn-bredevoort.nl  of via de telefoon 0543-451355 of 06-30881784
Bakt u allemaal weer mee?

Tot ziens op de kerstmarkt,

De Activiteiten Commissie.